Indboforsikring

En indboforsikring dækker dig og din husstand, hvis dele af husstandens indbo udsættes for brand, tyveri eller vandskade.

 

De skader, du eller dine børn måtte forvolde på andre personer eller deres ejendele, er derimod dækket af din ansvarsforsikring.


Fordele ved vores indboforsikring

FluebenIdentitetstyveri:
Hvis du bliver udsat for identitetstyveri, tilbyder vi hjælp og rådgivning i situationer, hvor andre for eksempel har optaget lån i dit navn ved hjælp af stjålet cpr-nummer.

 

FluebenCykeldækning:
Med vores cykeldækning sikrer du alle husstandens cykler op til kr. 20.000 pr cykel. Forsikringen dækker både tyveri og brandskader. De eneste krav er, at du skal anvende en godkendt lås og kunne oplyse stelnummer.

 

FluebenEl-skadedækning:
El-skadedækningen dækker skader efter kortslutning, induktion og lynnedslag på TV, computere og andre elektriske apparater som for eksempel kaffemaskine, mikroovn, rørmaskine  m.m.


Tilvalg til indboforsikring

All Risk elektronik forsikring
Dækker funktionsfejl og pludselig hændelser. Det er den samme forsikring, som butikkerne tilbyder dig, når du køber nyt elektronik. Forskellen er, at vi dækker alle dine apparater i op til 4 år fra købsdato – også de apparater, der er købt fra ny inden dækningen træder i kraft.

 

Pludselig skade:
Pludselig skade giver dig erstatning for skader, som sker helt tilfældigt. f.eks. du snubler og spilder rødvin i sofaen, så den bliver ødelagt, eller du rammer en dyr lampe med din støvsugerslange, så lampeglasset går i stykker.

 

Glas- og kummedækning:
Hvis du bor i andelsbolig eller lejebolig og har forsikringspligten, kan du udvide din forsikring til også at omfatte glas -og kummedækning.

 

Har du et dyrt komfur med keramiske kogeplader, værdifulde håndvaske og badekar eller store spejlflader i din bolig? Så kan du vælge at købe en glas- og kummedækning, der dækker skader på disse. Du får også dækket ødelagte vinduer.

 

Hvis du ejer et hus, er dækningen ofte en del af husforsikringen. Derfor skal du kun vælge ekstra dækning, hvis du bor i en ejerlejlighed eller lejebolig, hvor udlejeren ikke har glas- og kummedækning.

 

Udvidet værktøjsdækning:
I udvidet værktøj er din værktøjssum udvidet med 80.000 kr. (1. risikosum) ved tyveri og brand.

 

Erhvervsløsøre:
Forsikringen kan udvides til at dække erhvervsløsøre på forsikringsstedet. Der kan vælges summer som 80.000 kr. og 160.000 kr. (1. risikosum). Der dækkes mod brand og indbrudstyveri.

 

ATVdækning:
Forsikringen er udvidet til at dække ATV med værdi kr (handelsværdi) Køretøjet er dækket med op til 30.000 kr. i handelsværdi (1. risikosum) ved indbrudstyveri og brand.

 

Udvidet cykeldækning:
Med vores udvidede cykeldækning sikrer du alle husstandens cykler op til kr. 40.000. pr. cykel. Forsikringen dækker både tyveri og brandskader.