PROSAM HAR ÅBNET OP FOR NYTEGNING

PROSAM udskifter sin bagvedliggende forsikringsgiver, da den tidligere – Insr Insurance Group ASA – har valgt at trække sig ud af det danske marked.

Fremover sker afdækning primært fra First, Coverholder for QIC Europe Ltd. S&P rating A. Du vil på forsikringer via First, fortsat være omfattet af Garantifonden for Skadeforsikring.

PROSAM HAR LUKKET FOR NYTEGNING NOGLE DAGE

Finanstilsynet i Norge har med øjeblikkelig varsel pålagt Insr Insurance Group ASA ikke at indtegne nye forsikringer i Danmark, gennem deres danske agenturer – herunder PROSAMFORSIKRING.

GEBYR FOR MANGLENDE ANSVARSFORSIKRING PÅ KØRETØJER

Den 1. januar 2019 træder en ny lov i kraft. Det betyder at der indføres dagsgebyr til ejere af motordrevne køretøjer, som ikke har en ansvarsforsikring.

FEJL I BETALINGSSERVICE JUNI 2019

Du er højst sandsynligt ikke blevet opkrævet pr 3. juni, som du skulle.  Alle opkrævninger pr. 3. juni er udsendt som ‘papirregninger’ – og kun for 1 forsikring (selv om du måtte have flere hos os).

UDFORDRINGER MED AT MODTAGE OPKALD

Vores udbyder på telefoni har haft udfordringer med at modtage opkald på vores hovednummer, derfor vil vi være svære at komme i kontakt med indtil udfordringen er løst. Kontakte din personlige assurandør direkte hvis det haster.