NYT OM CORONA-SITUATIONEN

Udenrigsministeriet opfordrer nu danskere, der befinder sig i udlandet til at komme hjem, hurtigst muligt.

Er du i udlandet?
Kontakt dit rejsebureau eller flyselskab for at få information om, hvordan du kommer hjem, og følg de lokale myndigheders instruktioner. Retningslinjerne ændrer sig løbende.

COVID-19 – VI FØLGER SITUATIONEN NØJE

Kære kunde. I PROSAM har vi som følge af Statsministerens udmelding i går aftes omkring Covid-19 effekterne på vores samfund (onsdag d. 11. marts 2020), valgt at følge myndighedernes anvisninger.

Q3 VINDER AF ET ÅRS GRATIS BILFORSIKRING

STORT TILLYKKE til Hanne Ørntoft Jensen.
Hanne blev den heldige, som vandt et års gratis bilforsikring i 3 kvartal 🚙

Ved at anbefale 6 venner, kollegaer eller familiemedlemmer, som hun ønskede at dele forsikringsselskab med, var hun med i konkurrencen om, at vinde et års gratis bilforsikring, som bliver trukket 4 gange årligt.

Se offentliggørelse på Facebook her >>

Q2 VINDER AF ET ÅRS GRATIS BILFORSIKRING

STORT TILLYKKE til Martin Hansen.
Martin blev den heldige, som vandt et års gratis bilforsikring i  2 kvartal 🚙

Ved at anbefale 6 venner, kollegaer eller familiemedlemmer, som han ønskede at dele forsikringsselskab med, var han med i konkurrencen om, at vinde et års gratis bilforsikring, som bliver trukket 4 gange årligt.

Se offentliggørelse på Facebook her >>

Q1 VINDER AF ET ÅRS GRATIS BILFORSIKRING

STORT TILLYKKE til Søren Leth.
Søren blev den heldige, som vandt et års gratis bilforsikring i 1 kvartal 
🚙

Ved at anbefale 6 venner, kollegaer eller familiemedlemmer, som han ønskede at dele forsikringsselskab med, var han med i konkurrencen om, at vinde et års gratis bilforsikring, som bliver trukket 4 gange årligt.

Se offentliggørelse på Facebook her >>

PROSAM HAR ÅBNET OP FOR NYTEGNING

PROSAM udskifter sin bagvedliggende forsikringsgiver, da den tidligere – Insr Insurance Group ASA – har valgt at trække sig ud af det danske marked.

Fremover sker afdækning primært fra First, Coverholder for QIC Europe Ltd. S&P rating A. Du vil på forsikringer via First, fortsat være omfattet af Garantifonden for Skadeforsikring.

PROSAM HAR LUKKET FOR NYTEGNING NOGLE DAGE

Finanstilsynet i Norge har med øjeblikkelig varsel pålagt Insr Insurance Group ASA ikke at indtegne nye forsikringer i Danmark, gennem deres danske agenturer – herunder PROSAMFORSIKRING.

GEBYR FOR MANGLENDE ANSVARSFORSIKRING PÅ KØRETØJER

Den 1. januar 2019 træder en ny lov i kraft. Det betyder at der indføres dagsgebyr til ejere af motordrevne køretøjer, som ikke har en ansvarsforsikring.

OPKRÆVNINGER 1. NOVEMBER

Vi har denne måned været nødt til at sende alle opkrævninger til 1. november som indbetalingskort. Du vil derfor modtage et indbetalingskort senest den 11. november, som vi beder dig indbetale.

FEJL I BETALINGSSERVICE JUNI 2019

Du er højst sandsynligt ikke blevet opkrævet pr 3. juni, som du skulle.  Alle opkrævninger pr. 3. juni er udsendt som ‘papirregninger’ – og kun for 1 forsikring (selv om du måtte have flere hos os).

UDFORDRINGER MED AT MODTAGE OPKALD

Vores udbyder på telefoni har haft udfordringer med at modtage opkald på vores hovednummer, derfor vil vi være svære at komme i kontakt med indtil udfordringen er løst. Kontakte din personlige assurandør direkte hvis det haster.