Information

Find svar på de oftest stillede spørgsmål i menuen til højre for dig.

Får du ikke svar på dit spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Spørgsmål og svar til bilforsikring

Hvis du har brug for vejhjælp, kan du ringe ind til os på 70228448. Her taster du 1 for skade og herefter 1 for PROSAM vejhjælp.

Hos PROSAM har du frit værkstedsvalg, dvs. at du selv kan vælge, hvilket værksted du gerne vil anvende. Det kan f.eks. være det værksted du er vant til at bruge.

Når du har solgt din bil, har din nye ejer 3 uger til at omregistrere bilen. Så snart bilen er omregistreret får PROSAM besked fra SKAT. Herefter afmelder vi bilen og sender evt. restbeløb retur når vi når d. 1. i måneden.

Hos SKAT kan du selv undersøge om din bil er blevet omregistreret. Se om din bil er omregistreret her

Når du har købt ny bil, skal du bruge et bevisnummer. Dette får du udleveret af PROSAM eller din personlige assurandør. Det er altid en fordel at have bevisnummeret med når du ved, hvilken bil du vil købe.

Du må gerne låne din bil ud til andre lejlighedsvist, uden at betale ekstra præmie for udlånet. Dog skal du være opmærksom på en række forhold.

Hvis du ofte låner din bil til andre, anbefaler vi, at du kontakter os, så vi kan rådgive dig og sikre dig, at du har registreret de korrekte brugere i din bilforsikring. På denne måde undgår du, at der laves nedslag i en evt. sag om skadeserstatning.

Hvis du låner din bil ud til dine børn, eller en af dine venner, og sker der et uheld, hvor de laver en skade, dækker din bilforsikring lige som, hvis det var dig som var skyld i skaden. Låner du bilen ud til nogen under 25 år, skal du dog være opmærksom på, at der er dobbelt selvrisiko.