Information

Her finder du en kort introduktion til PROSAM. Du finder også oplysninger om samarbejdspartnere og relevante links.

Om PROSAM

Velkommen hos PROSAM

PROFESSIONELT SAMARBEJDE
Vi hedder PROSAM, fordi vi sætter en ære i at tilbyde dig professionel rådgivning og i at opnå et godt og langvarigt samarbejde med dig. Professionelt Samarbejde – det er grundlaget for hele vores måde at drive forretning på.

Vi satser på at give dig den bedste rådgivning om forsikring. Derfor får du en personlig kontakt hos en erfaren og kompetent assurandør, der følger dig fra det første møde og som du altid kan ringe til, hvis noget sker, eller hvis du skal have tilpasset dine forsikringer.

Når assurandøren kender dig godt, kan han nemlig hurtigt reagere, hvis dine livsvilkår ændrer sig. På den måde får du altid den optimale forsikringspakke til dig og din familie.

Vil du vide mere?

Så book et møde med en af vores erfarne assurandører allerede i dag

kontaktsiden

Sommerfuglen er symbolet på et liv i forandring

Vi har valgt sommerfuglen som vores logo. Sommerfuglen er et symbol på et liv, der hele tiden forandrer sig (et liv i forvandling), og som livet forandrer sig, drejer det sig om at bibeholde glæden – alt det, som vi alle ønsker i vores liv. Og selv om ingen håber, at noget grimt sker med os eller vores familie, så ved vi godt, at uheldet kan være ude, når vi mindst venter det.

Vi kan miste jobbet, førligheden, endda livet. Vi kan blive udsat for tyveri, indbrud og biluheld, hvor det kun er det materielle, der ryger, men det kan være slemt nok endda.

Derfor gælder det om, at forsikringerne altid passer, sikre sig, så vi i forandringen (forvandlingen) kan leve livet så frit som muligt. Det er det, vi arbejder for hos PROSAM.

 • PROSAM vil være blandt de 10 største forsikringsformidlere i Danmark.
 • Det er målet at sikre god lønsomhed gennem langvarige kundeforhold.
 • Det skal opnås gennem et landsdækkende salgs- og servicenetværk, med den personlige assurandør som kundens faste holdepunkt.
 • PROSAM vil levere unikke og skadesforebyggende løsninger.
 • PROSAM vil ekspandere gennem kontrolleret organisk vækst og tilsikre økonomisk stabilitet og lønsomhed.
 • PROSAM vil være landsdækkende.
 • Vi vil sikre, at kundernes individuelle behov afdækkes i samarbejde med vores assurandører.
 • Som udgangspunkt afholdes kundebesøg altid på kundens bopæl for at sikre korrekt risikovurdering.
 • Det er vores målsætning, at kunderne skal modtage rådgivning vedrørende skadesforebyggende tiltag.
 • I samarbejde med etablerede samarbejdspartnere vil vi udbygge kendskabet til PROSAM og virksomhedens kerneværdier.
 • I kraft af vores løbende uddannelse og udvikling af medarbejderne vil vi tilsikre, at den rigtige og lønsomme forsikrings-portefølje indtegnes. En løbende kontakt med kunden skal give en større tilknytning og tryghed, og vi vil være markedsledende i kundeloyalitet.

Indholdet på denne hjemmeside har udelukkende karakter af generel information. Brug af oplysningerne på hjemmesiden må ikke opfattes som professionel rådgivning eller bruges som erstatning herfor.

PROSAM fraskriver sig ethvert ansvar for fejl eller undladelser på hjemmesiden, og kan derfor ikke gøres ansvarlig for nogen skade, direkte eller indirekte, eller noget tab, der måtte være konsekvensen af brugen af eller forkert brug af informationer eller råd på hjemmesiden.

Der garanteres ikke for rigtigheden af oplysninger på indholdet af andre hjemmesider, til hvilke der måtte henvises (fx via links), ligesom PROSAM ikke på nogen måde kan gøres ansvarlig for indholdet af eller tekniske fejl eller vira og lignende på sådanne linkede hjemmesider.

PROSAM er registreret hos Eir Försäkring AB som forsikringsagent.

Eir Försäkring AB
BOX 3132
103 62, Stockholm
Sverige
Org. 559166-0617

TILSYN OG GARANTIFOND
Forsikringer hvor risikoen er afdækket i Eir Försäkring AB som er et Svensk forsikringsselskab og er tilsluttet Garantifonden for skadeforsikringsselskaber.

Det betyder, at hvis dit forsikringsselskab går konkurs, så er du sikret via garantifonden. Den sørger for, at du alligevel får udbetalt den erstatning, du er berettiget til.

Garantifonden giver dig også de penge tilbage, du har betalt forud for din forsikring (præmien). Der er dog en selvrisiko på 1.000,- kr. Du kan anmelde dette beløb og på den måde forsøge at få dækket den del af tabet.


PROSAM er registreret som forsikringsagent til AXA XL INSURANCE COMPANY

XL INSURANCE COMPANY
Company number: 641686
8 St. Stephen’s Green
Dublin, 2 Ireland

AXA XL er ikke medlem af nogen forsikringsgarantiordninger. AXA er dog et af verdens bedst ratede forsikringsselskaber med en rating på A+ fra Standard & Poors.

>> Du kan læse mere om AXA rating ved at klikke her <<


PROSAM formidler ejerskifteforsikring i samarbejde med Dansk Boligforsikring A/S

Dansk Boligforsikring A/S
Kanalstræde 10, 1.
4300 Holbæk