Pas på hovedet – Vind en cykelhjelm!

PROSAM valgt at skyde en konkurrence i gang på Facebook, hvor præmien er en spritny cykelhjelm af modellen Nutcase, MET eller TEC. Går du selv og mangler en snublekyse eller mangler du den perfekte julegave, er det derfor nu du skal til tasterne. For at deltage i konkurrencen skal du bare klikke på linket her, og skrive navnet på den du gerne vil forære en cykelhjelm. Vi udlodder i alt 3 hjelme, og vinderne vil blive trukket den 6. december, 2018.

børne- voksenulykkesforsikring hos PROSAM

Det er endnu engang blevet den tid på året, hvor regn, vind og frost for alvor banker på udenfor, og det samme gælder for de glatte veje og cykelstier. Med rettere ord; årstiden for hvor man skal være ekstra forsigtig, når man bevæger sig udenfor, er derfor ankommet.

Det er især cykellisterne, der skal passe på, men der er desværre fortsat mange, der glemmer hjelmen, når de sætter sig op på cyklen. I gennemsnit sker der ca. 20.000 cykelulykker om året, og de udgør derfor hele 48 procent af alle trafikulykker i Danmark – 30 af dem ender med dødelig udgang. I 70 procent af alle ulykker, hvor cyklen er involveret, går det ud over hovedet.

Selvom en cykelhjelm kan beskytte mod mange skader, beskytter den desværre ikke mod alt. PROSAM tilbyder både en ulykkesforsikring til voksne og en til børn, der dækker jer hele døgnet, 24/7.

 

Med en ulykkesforsikring kan du eller dit barn få en kontant erstatning, hvis I kommer galt af sted. Forsikringen dækker eksempelvis altid behandling hos en tandlæge, hvis du eller dit barn ved en ulykke får skader på tænderne. Derudover dækker den også rimelige og nødvendige udgifter fra ulykkesstedet til behandlingsstedet, og i op til 12 måneder fra dagen, hvor ulykken er sket, dækker den desuden også udgifter til behandling hos fysioterapeut eller kiropraktor.

 

Som noget nyt er det nu også muligt at tilvælge ’kritisk sygdom’ til ulykkesforsikringen. Hvis du har dette tilvalg er det muligt at få udbetalt et forhøjet engangsbeløb, hvis du eller dit barn bliver ramt af en sygdom, der er omfattet af forsikringen.

 

Hvis du gerne vil blive klogere på vores børne- og voksenulykkesforsikring, eller gerne vil undersøge hvilke forsikringer, der passer bedst til dig og din families behov, kan du læse mere her om alle vores forsikringer