Hundeansvarforsikring

Som hundeejer skal du have en hundeansvarsforsikring for din hund – det siger loven. Den ansvarsforsikring, som er inkluderet i en indboforsikring, er ikke nok, da den udelukkende dækker personers ansvar. Hundeansvarsforsikringen dækker, hvis din hund gør skade på andre personer eller deres ting. Går du til træning, udstilling, konkurrence eller lign. skal du tegne en udvidet hundeansvarsforsikring.


Fordele ved vores hundeansvarforsikring

FluebenAndre personer:
Dækker skader, som du gøres erstatningsansvarlig for, og som du har forvoldt på andre personer eller deres ting i forbindelse med pasning og vedligeholdelse af dit hus eller din grund.

 

FluebenHundehvalpe
Skader, forvoldt af hvalpe, der er mindre end 4 måneder gamle, er dækket på moderens forsikring.

 

FluebenOphold uden for Danmark
Forsikringen dækker ved rejser og midlertidigt ophold udenfor Danmark i indtil 3 måneder.


Tilvalg til hundeforsikring

Figurantdækning:
Går du til træning eller udstilling med din hund, kan den lave skader på f.eks. dommere, instruktører eller figuranter. Sådan en skade er ikke dækket på en almindelig hundeansvarsforsikring. Derfor skal du købe en udvidet ansvarsforsikring.

 

Sygeforsikring:
Hundesygeforsikringen dækker de nødvendige dyrlægeudgifter til undersøgelse, behandling og laboratorieundersøgelser i forbindelse med sygdom eller tilskadekomst. Du får også dækket den medicin og forbindingsmateriale, som dyrlægen anvender i klinikken.