Hundeforsikring

Som hundeejer skal du have en hundeansvarsforsikring for din hund – det siger loven. Den ansvarsforsikring, som er inkluderet i en indboforsikring, er ikke nok, da den udelukkende dækker personers ansvar. Hundeansvarsforsikringen dækker, hvis din hund gør skade på andre personer eller deres ting. Går du til træning, udstilling, konkurrence eller lign. skal du tegne en udvidet hundeansvarsforsikring.


Fordele ved vores hundforsikring

FluebenDin hund er dækket hele livet
Skader forvoldt af hvalpe, der er mindre end 4 måneder gamle, er dækket på moderens forsikring.

 

FluebenMedicin er dækket
Den medicin, som anvendes hos dyrlægen under konsultation og behandling på dyreklinik og dyrehospital.

 

FluebenScanninger er dækket
Vi dækker diagnostiske undersøgelser, herunder røntgenfotografering, kontrastundersøgelse, elektrokardiogram, skopier (kikkertundersøgelser) samt CT- og MR-scanning – op til 5.000 kr. om året.


Tilvalg til hundeforsikring

Hundesyge:
Gin din hund det bedste hundeliv! Dyrlægernes muligheder for at give vores hund et længere, bedre og sundere liv bliver hele tiden større.

Men jo mere avancerede behandlingerne bliver hos dyrlægerne, des flere penge koster det! Derfor er det en rigtig god ide at forsikre din hund.

 

Figurantdækning:
Går du til træning eller udstilling med din hund, kan den lave skader på f.eks. dommere, instruktører eller figuranter. Sådan en skade er ikke dækket på en almindelig hundeansvarsforsikring, og derfor skal du købe en udvidet ansvarsforsikring.