Skyd nytåret sikkert ind – Vind en brandslukker!

I anledning af julens ankomst har PROSAM været i gavehumør. På vores side på Facebook har vi valgt at afholde en konkurrence, hvor du har mulighed for at vinde en lille og effektiv brandslukker.

 

Hvis du gerne vil byde det nye år velkomment på sikker og tryg vis, er det derfor nu du skal slå til. For at deltage i konkurrencen, skal du blot klikke på linket her, og tagge dig selv eller en, du gerne vil passe på til nytår. Vinderne vil blive trukket den 24. december, og vil få direkte besked.

Få et godt og trygt nytår med en forsikring fra PROSAM

Selvom julemåneden i sig selv er højsæson for brande i private hjem, og december måned generelt er travl for brandvæsenet, tager nytårsdøgnet alligevel førstepladsen som værende årets mest brandfarlige dag.

Beredskabsstyrelsens statistik viser, at brandvæsenet rykker ud til næsten 16 gange så mange brande i løbet af nytårsdøgnet som på et gennemsnitligt døgn.

Beredskabsstyrelsen har fire gode råd til, hvordan du og familien kan undgå brand nytårsaften:

  • Luk affaldscontainere, skraldespande og døren til garagen
  • Containere og skraldespande skal stå i god afstand fra bygninger
  • Fjern brændbart materiale fra carporten, terrassen eller altanen. Dette kan eksempelvis være julepynt og affald fra juleaften, vasketøj, der hænger til tørre, havemøbler samt brandfarlige kemikalier såsom lampeolie og gasflasker
  • Overhold den sikkerhedsafstand, der står oplyst på fyrværkeriet

 

Selvom man tager sine forholdsregler og gør, hvad man kan for at minimere risikoen for brand, kan det desværre stadig godt gå galt. Hvis branden opstår, og du står uden en indboforsikring, bliver det ikke kun en rigtig trist nytårsaften, men også en rigtig dyr en af slagsen.

 

Med en indboforsikring fra PROSAM får du dækket skader på indbo, der skyldes brand, indbrud, m.m. Det vil altså sige, at står du i den situation, hvor der pludselig er opstået brand i din bolig, eksempelvis grundet en vildfaren nytårsraket, og du står tilbage med en brandskadet bolig, kan du få skaderne dækket af PROSAM.