FÅ ET GODT OG TRYGT HJEM MED EN FORSIKRING FRA PROSAM

Det er vigtigt, at du selv yder effektiv brandsikring i dit hjem, hvis du gerne vil undgå brand. Det er også en god idé at have en brandforsikring, i tilfælde af dit hjem eller dine ting bliver ødelagt i en ildebrand. Er du boligejer, er en brandforsikring et krav fra din bank og realkreditinstitut, for at du kan låne penge til køb af boligen.

 

PROSAM HAR 3 GODE RÅD TIL, HVORDAN DU OG FAMILIEN KAN UNDGÅ BRAND
1: Husk røgalarmer og pulverslukkere
Hav altid røgalarmer og evt. pulverslukkere i nærheden. Det er også vigtigt at sørge for altid at røgalarmernes batterier er opladede og at pulverslukkerne ikke er for gamle.

 

2: Oplad din mobiltelefon sikkert
Opladning af mobiltelefoner kan udvikle så meget varme, at de kan antænde sig selv og det underlag, de ligger på. Lad derfor mobiltelefonen op under opsyn og ikke om natten, imens du sover.

Brug altid kun originale mobilopladere fra anerkendte forhandlere for at yde optimal brandsikring.

 

3: Sluk elektronikken
Skærp brandsikkerheden i dit hjem ved at slukke på kontakten, når el-artikler og opladere ikke er i brug. Så risikerer du ikke, at de smelter eller starter en brand med en gnist.
Selvom man tager sine forholdsregler og gør, hvad man kan for at minimere risikoen for brand, kan det desværre stadig godt gå galt. Hvis branden opstår, og du står uden en indboforsikring, bliver det en rigtig dyr en af slagsen.

 

Med en indboforsikring fra PROSAM får du dækket skader på indbo, der skyldes brand, indbrud, m.m. Det vil altså sige, at står du i den situation, hvor der pludselig er opstået brand i din bolig, eksempelvis grundet en vildfaren nytårsraket, og du står tilbage med en brandskadet bolig, kan du få skaderne dækket af PROSAM.