Motorcykelforsikring

Med en MC forsikring hos os er du og din motorcykel godt dækket, når I turnerer rundt på de danske landeveje.

 

Du vælger selv, om du blot ønsker den lovpligtige MC forsikring med ansvarsdækning, eller om du vil opgradere til en MC forsikring med kaskodækning – der bl.a. giver dig redningshjælp i udlandet, dækker tyveri af motorcyklen samt skader efter tyveriforsøg, hærværk og sammenstød.

 

Ansvarsforsikring:
Når du er MC-ejer, skal du have en ansvarsforsikring – den er lovpligtig. Ansvarsforsikringen dækker de skader, som du forvolder på andre personer eller deres ting i trafikken. Ansvarsforsikringen dækker kun de skader, du kan komme til at forvolde – ikke de skader, der sker på din egen MC.

 

Langt de fleste vælger derfor at have både en ansvarsforsikring og en kaskoforsikring.

 

Ansvars- og kaskoforsikring:
Ansvars- og kaskoforsikringen dækker samme skader som ansvarsforsikringen og giver dig dækning ved skader på din egen MC, fx ved brand, tyveri, nedstyrtende genstande og færdselsuheld.


Fordele ved vores MC-forsikring

FluebenFri kilometer
Uanset hvilken forsikring du vælger, skal du ikke binde dig til et bestemt antal kilometer om året. Forsikringen er med frit kilometertal.

 

FluebenEkstraudstyr:
Vores MC-forsikring dækker automatisk ekstraudstyr op til 20.000 kroner – yderligere dækning kan tilkøbes.


Tilvalg til motorcykelforsikring

Vejhjælp i hele Europa:
Du kan tilvælge vejhjælp på din motorcykel, både til ansvarsforsikring og kaskoforsikring. Vejhjælpen gælder i Danmark og hele Europa.

 

Selvrisiko:
Lav selvrisiko ved tyveri. Du har mulighed for at vælge lav selvrisiko på tyveriskader samt på kasko og ansvarsskader