Vejhjælpforsikring

Skulle uheldet være ude, er vi altid i nærheden. I 7 ud af 10 tilfælde er vi fremme inden for 45 minutter, uanset hvor du er i Danmark.

 

Med PROSAM vejhjælp får du hurtig og sikker hjælp hos SOS Dansk Autohjælp. Men du får mere end det – se her, hvor mange fordele du også får:


Fordele ved vores vejhjælpforsikring

FluebenHurtig fremmetid
PROSAM vejhjælp er hurtigt fremme ved dig – overalt i Danmark. Vi er ved 7 ud af 10 tilfælde fremme inden 45 minutter og ved 9 ud af 10 inden 60 minutter. 

 

FluebenFrit værkstedsvalg i Danmark
Hvis dit køretøj er udsat for skade eller driftstop og ikke kan repareres på stedet, transporteres det til din bopæl eller værksted i samråd med dig. Ved driftsstop/skade ved din bopæl transporteres dit køretøj til værksted efter dit valg. Med et BASIS abonnement er der ikke frit værkstedsvalg ved bugsering ved hjulskift, rudeskader eller døroplukning.

 

FluebenFri vidererejse
Vi sørger for at arrangere og afholde omkostningerne til transport af dig og eventuelle passagerer til et fælles bestemmelsessted i Danmark.

 

FluebenHjælp på stedet:
Vi forsøger at hjælpe dig på stedet, hvis dit køretøj ikke kan starte eller ikke kan køre videre. Er det ikke muligt, transporteres det til enten nærmeste eller valgfrit værksted iht. dit valgte abonnement.