Selandia rejseforsikring

Skal du rejse til udlandet, er det vigtigt at have en rejseforsikring.

 

Det almindelige gule sygesikringsbevis giver dig næsten ingen dækning i udlandet. For eksempel får du ikke dækket hjemtransport ved en ulykke, hvis du kun har det gule bevis. Det kan blive dyrt – meget dyrt.

 

En rejseforsikring hos PROSAM kan hjælpe dig, hvis du bliver syg, hvis din bagage bliver forsinket, eller hvis du skal rejse hjem i utide på grund af sygdom i din nærmeste familie.

 

Bilferier er også omfattet af rejseforsikringen. Får du en kaskoskade på din bil umiddelbart inden afrejsen, så bilen ikke kan bruges på ferien, kan du få betalt leje af en tilsvarende biltype i ferien.

 

Vi har samarbejde med Falck Global Assistance (tidligere Falck TravelCare), som er en del af Falck koncernen, Danmarks ældste og mest anerkendte virksomhed inden for redning og assistanceservice.


Fordele ved vores rejseforsikring

FluebenVi dækker hele din husstand:
Forsikringen dækker dig og din husstand (dvs. ægtefælle/samlever og hjemmeboende børn). Husstanden skal være registreret i Folkeregisteret med bopæl hos forsikringstageren. Desuden dækker vi dine medrejsende børn, indtil de fylder 18 år.

 

FluebenDu er dækket op til 60 dage:
Rejseforsikring dækker rejser med en varighed op til 60 rejsedage. Rejseperioden kan, efter aftale med PROSAM, forlænges til at vare op til 24 måneder i alt fra den oprindelige afrejsedato.

 

FluebenDu får erstatning for ødelagte rejsedage, hvis du bliver syg eller kommer til skade:
Du kan få erstatning for ødelagte feriedage fra dagen efter at du eller de øvrige forsikrede bliver hospitalsindlagt, hjemkaldt, hjemtransporteret eller søger læge.

 

FluebenDu får kompensation, hvis din bagage bliver forsinket:
Forsikringen dækker nødvendige ekstraudgifter til erstatningskøb eller erstatningsleje svarende til det savnede, i tilfælde af at forsikredes indskrevne bagage er forsinket mere end 5 timer i forhold til forsikredes ankomst til et bestemmelsessted uden for Danmark.


Tilvalg til rejseforsikring

Afbestilling:
Som tillæg til Rejseforsikringen kan du købe en Afbestillingsforsikring, der give dig ret til en erstatningsrejse, hvis du ikke kan tage af sted på rejsen på grund af sygdom eller lignende.

 

Ski:
Skirejser bliver regnet som en ekstra risikabel rejseform – der er mange hundrede danskere, der hvert år kommer til skade på skituren. Derfor er skirejser normalt ikke omfattet af rejseforsikringen. Skal du på skitur, bør du tegne en ekstra skirejseforsikring, der dækker hjemtransport m.m., hvis du kommer til skade på løjperne.

 

Udvid din rejseforsikring med mere end 60 dage:
Skal du ud på en rejse hvor der er behov for at være væk mere end 60 dage, det kan evt. være studierejse eller lign.