Campingvognforsikring

Campingvognsforsikringen skal altid købes i det samme forsikringsselskab, som hovedvognen (bilen) er forsikret i.

 

Vores campingvognsforsikring dækker stort set alt – lige fra skader ved færdselsuheld til brand og tyveri. Så hvis du skal holde ferie på hjul, sikrer vi, at du kan tage af sted uden bekymring.

 

Vi ønsker, at du skal være sikret bedst muligt. Hvis der sker en skade, vil det være besværligt for dig, hvis ansvarsskaden skal dækkes i bilens selskab og kaskodelen i et campingvognens selskab. Det undgår du med vores campingvognsforsikring.


Fordele ved vores campingvognforsikring

FluebenKaskoforsikring
Med en kaskoforsikring på din campingvogn dækkes den for færdselskader, brand, storm -og vandskade, eksplosion, lynnedslag, tyveri, røveri, hærværk, nedstyrtning af genstande samt skader på vognens glas, fx stenslag.

 

FluebenIndboforsikring
Du får automatisk en indboforsikring til din campingvogn, når du køber en campingvognsforsikring hos os. Indboforsikringen dækker dit indbo i campingvognen, fx køkkengrej, service og møbler.

 

FluebenVejhjælp i hele Europa
Campingvogne med ansvarsforsikring og kaskoforsikring er omfattet af vejhjælp. Vejhjælpen gælder både i
Danmark og hele Europa.

 

FluebenRetshjælp
Private retssager kan være en dyr affære. Med retshjælpsdækningen får du dækket en del af dine udgifter i forbindelse med visse private retssager. Det kan fx være uoverensstemmelser omkring private lejeforhold, erstatningssager eller salg af andels- og ejerlejlighed.

 

FluebenHandelsværdi istedet for nyværdi
PROSAM sætter præmien efter den handelsværdi campingvogne har – ikke efter nyværdien. Det gør din præmie billigere i takt med, at campingvognen falder i værdi.